Wie ben ik ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Herdi Oosterbaan, ik ben opgegroeid in Oldeboorn en woon nu in Heerenveen/Oranjewoud. Ik heb meer dan 30 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt, maar door de vele veranderingen was ik hier niet meer op mijn plaats.

 

Altijd heb ik mij verbonden gevoeld met de uitvaartzorg en nu is de tijd aangebroken om voor mijzelf te beginnen. Daarbij hebben wij onze jongste zoon op 7- jarige leeftijd moeten missen, mede door deze ervaring kan ik mij goed verplaatsen in de nabestaanden.

 

Eind 2014 is mijn schoonmoeder overleden en heb ik het in memoriam geschreven en uitgesproken. Na afloop van de dienst kreeg ik een groot compliment van de dienstdoende bode. Hij heeft vele sprekers gehoord maar was erg onder de indruk van mijn manier van spreken. Al gauw kreeg ik de kans om te schrijven en spreken. Hiermee heb ik het gevoel dat ik “ eindelijk op mijn plaats ben”.

 

Dit is wat ik wil, mensen bijstaan in die dagen waarin zoveel geregeld moet worden.